Alles voor scholen

Leren leren en plannen op jouw school? Dat kan! Samen met docententeams zetten wij bij ‘t Leerlab de schouders onder vraagstukken omtrent leren en plannen. We helpen scholen met workshops, lesmethodes en bieden de tools om plannen en leren in de klas mogelijk te maken. Benieuwd wat we voor jouw school kunnen betekenen?

Kennismaken?

Workshops op school

Als je kiest om met jouw docententeam op een actieve manier aan de slag met leren leren, plannen of motivatie. Dan hebben we bij ‘t Leerlab de kennis in huis om actiegericht met jullie aan de slag te gaan! Onze workshops zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek of ervaringen uit de praktijk. Eén ding is zeker: na één van onze workshops, kun je het geleerde direct toepassen in jouw lessen.

Bestaande workshop of maatwerk?

We bieden workshops op verschillende manieren aan. Je kunt er voor kiezen om aan de slag te gaan met een van onze bestaande workshops, je kunt een reeks van 5 workshops achter elkaar organiseren. Heb je eigen wensen? Dan maken we een workshop op maat.

Laten we afspreken, en de mogelijkheden bespreken!

Kennismaken voor scholen Vraag een offerte aan – Workshop
“Te gek zeg! Wat een fijne energie brengt Laura met zich mee. Samen een inspirerend en bevlogen gesprek gevoerd over het hedendaags onderwijs en de groeimogelijkheden. Over drie weken een vervolg om samen met het ’t Leerlab te verkennen hoe we de leerling nog beter kunnen leren leren.”
Tim ten Wolde

Ontdek de planagenda!

De planagenda is de tool waarmee je bij jouw op school leerlingen leert leren en plannen. De planagenda van ‘t Leerlab is een agenda en een planner in één. Het motiveert leerlingen om beter te plannen en op tijd te beginnen met opdrachten en leerstof.

 

De planagenda met je eigen logo?

Overweeg je met jouw school de planagenda te gaan gebruiken? Bestel dan de planagenda met je eigen logo op de cover. Dit is al mogelijk vanaf 50 stuks! Benieuwd? Vraag een inkijkexemplaar op of start direct met de aanvraag van een offerte.

Kennismaken met ‘t Leerlab?

Tips voor docenten

Docenten

Waarom de Planagenda als we Magister/SOM hebben?

Tja, waarom een Planagenda aanschaffen voor de leerlingen als je al werkt met Magister/SOM? Een vraag die ik veel krijg. In de tip van vandaag leg ik uit waarom het noodzakelijk is om te werken met een Planagenda!

Lees deze tip in 2 minuten
Lees verder
Docenten

Actieve leerstrategie: Cornell Methode

Ik blijf het maar herhalen: maar actief leren is zo ontzettend belangrijk. In de tip van vandaag deel ik weer een actieve leerstrategie: Cornell Methode.

Lees deze tip in 4.5 minuten
Lees verder
Docenten

Waarom moeten jouw leerlingen nog leren als Google alles al weet?

In deze tip lees je waarom het belangrijk is dat jouw leerlingen toch leren ondanks dat Google alles weet!

Lees deze tip in 3 minuten
Lees verder