Bedankt voor het aanvragen van de Planagenda

Hé! Tof dat je de Planagenda hebt aangevraagd. We zorgen ervoor dat de Planagenda zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Maar voordat je gaat, heb ik nog iets anders tofs voor je! Als je de Planagenda hebt aangevraagd, is de kans groot dat je leerlingen graag wilt helpen bij het leren leren en plannen. Veel docenten geven aan dat hun leerlingen niks doen met hun tips en adviezen.

Ik heb dit ook ervaren toen ik voor de klas stond, maar inmiddels heb ik de oplossing. In mijn gratis e-book deel ik 5 concrete en praktische stappen hoe je leerlingen kan helpen bij het leren leren en plannen. Hoe ze in beweging komen en wél wat gaan doen met je tips!

Dit ga je leren in het e-book!

  • Je leert welke leerstrategieën echt werken!
  • Je leert hoe je leerlingen in beweging krijgt!
  • Je leert hoe je leerlingen gemotiveerd krijgt om te plannen!
  • Je krijgt een overzicht van werkvormen voor in je klas!

Nieuwsgierig? Klik hieronder en download mijn gratis e-book!