Bedankt!

Bedankt voor het downloaden van mijn gratis e-book. Je ontvangt het binnen een paar minuten in je inbox.

Maar voordat je gaat wil ik nog een verhaal met je delen in een video. Een verhaal over een leerling die absoluut niet wilde plannen, maar dat was wel noodzakelijk. Zelfs zo noodzakelijk dat ook moeder bij mij had aangegeven dat we écht moeten gaan plannen!

In de video vertel ik je over de reparatiereflex. Iets wat iedereen inzet. Ik, jij en je collega’s. In het e-book is dat ook een van de belangrijkste stappen: stop met repareren.

Waarschijnlijk wil jij leerlingen helpen, maar het tegenovergestelde gebeurt als jij gaat oplossen en repareren.

In het e-book ga ik nog niet heel diep in op de reparatiereflex. Ik leg vooral uit wat het is en waarom het werkt om als nieuwsgierige onderzoeker te werken. Mocht je nou denken: ‘Dit klinkt top! Hier wil ik meer van weten’, je kunt mijn online training over effectief leren leren en plannen kopen. Voor maar 88 euro. Klik op deze link en de korting wordt meteen verrekend in de winkelwagen.

Je krijgt meerdere video’s waarin ik stap voor stap alles uitleg. Welke leerstrategieën zijn effectief, hoe zit het precies, maar vooral hoe kan je ze inzetten in je klas?

Ja, ik wil mijn leerlingen leren leren!