Een van de belangrijkste leerstrategieën die effectief is en écht werkt is: het verspreiden van je leermomenten. Dat klinkt natuurlijk onwijs gemakkelijk, maar dan is het toch echt wel heel handig om een planning te maken.

Daarnaast is plannen de beste oplossing voor het uitstelgedrag van jouw zoon of dochter!

Heeft jouw zoon of dochter ook last van uitstelgedrag? Hebben jullie daar vaak discussies over? Niks aan!

Mijn missie is om zoveel mogelijk kinderen en ouders te leren hoe leren precies werkt. Kinderen gaan van de basisschool naar de middelbare school en dat is een enorme stap. Toen ik jong was en naar de middelbare school zat, heb ik nooit geleerd hoe ik moest leren. Ik kreeg het advies om een samenvatting te maken, maar hoe doe je dat? Geen idee! Wat deed ik? Ik schreef het hele hoofdstuk over en was heel lang en veel bezig met school.

Ik geloof dat dat anders kan. Ik wil kinderen leren hoe je kan leren hoe je dat zo efficiënt mogelijk kan doen. Daarnaast denk ik dat jullie als ouders, naast school, een enorm belangrijke rol hebben. Hoe kan je je kind op een fijne manier helpen en begeleiden bij het schoolwerk.

Op vrijdag 10 januari geef ik een Webinar voor ouders over Leren Leren. Hoe werkt dat nou eigenlijk? Daarnaast geef ik je in deze webinar natuurlijk ook een boel tips wat jij thuis zou kunnen doen om jouw zoon of dochter verder te helpen! ⁠⠀
⁠⠀
Wil je meer weten? Meld je dan hier snel aan voor het webinar! ⁠⠀

Laat een reactie achter