De show kan beginnen!

Op een mooie zomerse dag begon een meisje een circus in de achtertuin. De schommel werd een circustent, de tribune bestond uit tuinstoelen en het pasgemaaide gras werd een podium. Daarna op pad om de buurtkinderen op te trommelen. Een clown, een acrobaat, een leeuwentemmer en zelf was het meisje natuurlijk de circusdirecteur. De hele dag oefenen en om  4 uur kwam het publiek. De hele buurt was uitgelopen.

Hooggeëerd publiek, Dames en Heren, de show kan beginnen!

Dat meisje – die circusdirecteur: dat was ik.
Ik was 10 jaar oud en zette de hele buurt op zijn kop. Ik vond dat heel normaal en het ging bijna vanzelf. Datzelfde talent zet ik nu in voor ‘t Leerlab. Net als bij dat circus, maar nu wel wat meer doordacht.

Ik heb geen baan, ik heb een missie. Alle kinderen in Nederland en België Leren Leren en Plannen! Ik wil mijn mijn enthousiasme en kennis delen. Met alle kinderen. Met alle ouders. Met alle leerkrachten.

Wordt het makkelijk? Nee! Zal alles vanzelf gaan? Nee! Zal ik problemen tegen komen? Ja!

Houdt dat mij tegen? Nee!  Ik ga ervoor!
Ik geloof erin dat ik alle kinderen in Nederland en België kan bereiken.
Niet denken in problemen, maar in oplossingen!

Namens de circusdirecteur Laura Koops van ‘t Jagt: de show kan beginnen!

LEESTIJD: 2 MINUTES

VOOR WIE:

WAT LEER JE IN DEZE TIP ?

  • Waar een wil is, is een weg!
  • Niet denken in problemen, maar in oplossingen!

Meer tips om beter te leren

Scroll naar boven