DROOM-REIS

DOELEN VAN DROOM-REIS

Meer vertrouwen en inzicht in je talenten

Met beide benen op de grond

Buiten de lijntjes kleuren

Werken aan een positieve mindset

Jezelf zijn en in jezelf geloven

Fun en dromen in de natuur/buitenlucht

VOOR WIE IS DROOM-REIS?

Heeft je kind weinig zelfvertrouwen?

Is jouw kind vaak in gedachten verzonken?

Gun jij jouw kind een positieve dag in de natuur?

’t Leerlab gelooft dat ieder kind het verdient om te stralen!

We gaan samen tijdens het Droom-Reis Event of Droom-Reis weekend op zoek naar de talenten van je kind, bouwen aan (zelf)vertrouwen, dromen en werken aan een positieve mindset.

De Events en Weekenden van Droom-Reis vinden plaats op onze Droomboerderij in Zevenhuizen, Groningen.

Is jouw kind tussen de 8 en 12 jaar oud? En wil je meer weten? Neem dan contact met me op. Ik vertel je er graag meer over!

WAT KOST DROOM-REIS?

Droom-Reis Event: €45,-

Droom-Reis Weekend: €165,-

TLEERLAB-02

WAT OUDERS ZEGGEN OVER DROOM-REIS

Al langere tijd was ik op zoek naar een manier om mijn hooggevoelige dochter wat meer ontspannen, rustig en met meer zelfvertrouwen door het leven te laten gaan. Ze heeft het bepaald niet makkelijk tijdens haar basisschooltijd en dat is voor zo’n slim, lief en sociaal meisje heel pittig.

Toen iemand me wees op het Droom-Reis Event in mei, en ik zag wat de doelstelling en insteek van de dag waren én de manier waarop het gepresenteerd werd, waren we direct enthousiast!

Kleurrijk, enthousiast, buiten, natuur, vrolijkheid, maar ook serieuze zaken, aandacht voor jezelf, je eigen talenten, weerbaarheid, liefdevol, vriendelijk, geen pestmilieu, ruimte, vrijheid, allemaal termen die het aan alle kanten uitstraalde en dat is wat precies bij mijn dochter past, wat ze nodig heeft en waar ze blij van wordt. 

Aan het einde van de dag, toen we de kinderen weer ophaalden voelde ik een sfeer van blijheid en ontspanning. De afsluiting was prachtig omdat elk kind een eigen moment kreeg om aan alle ouders te laten zien hoe de dag was geweest middels een enorme kaart met alle emoties en bevindingen van de dag. Zelf gemaakt, zelf ervaren, zelf vertellen. Elk kind stond daar, bovenop een strobaal, met trots en vol zelfverzekerdheid zijn of haar verhaal te doen. 

Wat mij meteen opviel was de lieve omgang tussen de kinderen onderling. Geen oordelen, geen spanningen, ze waren gewoon vrienden, allemaal en dat binnen een dag. Ook na die dag bleven vriendschappen bestaan. Er was saamhorigheid, terwijl het een volkomen gevarieerde groep kinderen was waarvan de meesten elkaar niet kenden. Ook de liefdevolle en vrolijke benadering van de organisatoren van de Droom-Reis was hartverwarmend.

Ik vroeg mijn dochter een paar dagen geleden wat ze het allerfijnste vond aan die dag in mei. Ze somde meteen een hele lijst op: Ik kon mezelf zijn, iedereen begreep elkaar, veel plezier, we hielpen elkaar, lieve kinderen en mensen, gesprekken waar je gewoon kon vertellen wat je wilde en iedereen luisterde, liggen op het kleed, ogen dicht en dromen, knutselen, de complimentenkaart, de dag was leuk en fijn, kippen knuffelen, allemaal kaartjes met spreuken en die klopten, herkenning, vertrouwen, leuke spellen, nieuwe vrienden en zo kan ik nog wel honderd dingen opnoemen die leuk waren. 

Woorden waar ik als moeder natuurlijk heel blij van werd. 
In september gaat ze weer en ik ben er van overtuigd dat ze met hetzelfde, heerlijke, blije gevoel thuiskomt als van de mooie Droom-Reis in mei. 

Liefs,
Irene en Astrid