Gratis masterclass: alle leerlingen leren leren en plannen!

Steeds vaker hoor ik van scholen, ouders en leerlingen dat ze het lastig vinden om te plannen en dat ze geen idee hebben hoe ze moeten leren. Best logisch, want leren we leerlingen wel écht hoe ze moeten leren voor dat ene proefwerk? Nee! Of in ieder geval niet genoeg. Daar gaan we samen verandering in brengen, doe je mee?

Onderstaand kun je je voor verschillende data inschrijven.

Een masterclass boordevol:

  • Actuele informatie op het gebied van effectieve leerstrategieën
  • Inspiratie om met je leerlingen aan de slag te gaan
  • Praktische tips & persoonlijk contact
“Het online webinar betrof veel basic informatie met betrekking tot een aantal fundamentele onderdelen van het onderwijs, bekijkend vanuit het kindsbelang. Dat vind ik top!”
Janine

What’s in it for me?

Eerlijk is eerlijk; ik heb een unieke lesmethode op het gebied van leren leren en plannen ontwikkeld die jij op jouw school kunt gaan inzetten. Maar daar ga ik je niet mee lastig vallen wanneer je dat niet wilt.

Mijn doel is eenvoudig uit te leggen: ik wil alle kinderen in Nederland en België leren leren en plannen. En dat lukt niet zonder jou!

Expert in leren en plannen

Als leer- en planexpert help ik dagelijks scholen, docenten en leerlingen met het leren leren en plannen. Alle kinderen leren leren en plannen lukt mij niet alleen en daarom ga ik graag met jouw docententeam aan de slag.

Op jouw school werken met de planagenda? Of kennismaken om te kijken of mijn lesmethodiek bij jullie past? Leuk!

Kennismaken?