Online training: de 5 geheimen van effectief leren leren & plannen!

Speciaal voor leerkrachten, docenten, coaches, begeleiders, eigenlijk alle onderwijsprofessionals die hun leerlingen en studenten willen leren leren en plannen!

Wil jij je leerlingen helpen en begeleiden bij het leren leren en plannen, maar weet je alleen niet hoe?

Herken jij het volgende?

Roelina zegt het volgende over onze online training: “Ik was op zoek naar concrete handvaten. Die heb ik gehad! Doordat het zo concreet was, was het eenvoudig te implementeren!”

Hoe zou het voor je zijn als je…

Hoe je dat doet?

Door mee te doen met de Online training: De 5 geheimen van effectief leren leren & plannen!

Geen poespas, maar praktische informatie die je direct implementeert in je lessen of begeleiding.
Meld je nu aan en je kunt direct beginnen!

In de online training ontdek jij

Module 1: Het belang van leren leren
In deze module ontdek je dat leren leren belangrijk is voor ALLE leerlingen. Je bent niet meer continu brandjes aan het blussen en leerlingen 1-op-1 aan het begeleiden. Je hebt een duidelijke en klassikale aanpak! 

Module 2: Jezelf kennen
Jezelf kennen is het fundament van effectief leren. Dit onderdeel wordt te vaak overgeslagen. Zonde, want het ‘Geloof in eigen kunnen’ is onwijs belangrijk als we leerlingen willen leren. Hoe sterker het geloof, hoe meer een leerling moeite zal doen. 

Module 3: Motivatie
In deze module nemen we je gesprekstechnieken onder de loep. Aan de hand van de juiste technieken krijg jij je leerlingen gemotiveerd. Zodat jij niet meer continu bezig bent voor de leerling, maar de leerlingen komen zelf in actie. 

Module 4: De vier effectieve leerstrategieën
Module 4 ontdek je alles over de vier effectieve leerstrategieën en hoe je ze op een laagdrempelige en praktische manier kan integreren in je lessen. Je krijgt achtergrondinformatie, maar vooral veel concrete tips, werkvormen en werkbladen. 

Module 5: Plannen
In deze module leg ik je uit wat een goede planning is en hoe je ervoor zorgt dat de leerlingen de planning ook daadwerkelijk uitvoeren. Je weet precies wat je in je les en/of begeleiding moet doen om je leerlingen te helpen! 

En je krijgt nog 3 exclusieve bonussen!

Bonus 1: De vier fases (t.w.v. €129,-)
Deze bonus is onwijs belangrijk omdat de 4 fases jou precies uitlegt hoe je de leerlingen de vaardigheden leren leren en plannen aanleert. 

Bonus 2: Voor & nadelen (t.w.v. €77,-)
Met deze bonus kan jij morgen al aan de slag. Voordelen en nadelen is een concrete werkvorm die je op heel veel momenten kan inzetten. Deze werkvorm zorgt ervoor dat jouw leerlingen meer verandertaal gaan spreken en open staan om tips en adviezen van je aan te nemen. 

Bonus 3: De 7 stappen om de 4 effectieve leerstrategieën te integreren (t.w.v. €93,-)
Met deze bonus kan jij je les zo voorbereiden dat je alle leerstrategieën laat terugkomen! Het biedt structuur en houvast. Het maakt het voor jou enorm gemakkelijk om je lessen en begeleiding voor te bereiden én te verbeteren. 

Totale waarde: €745,- Jouw investering de komende 24u: €297,-

Kim: “Twijfels over de online training? Nee, die had ik niet! Ik was blij dat ik iets laagdrempeligs kan doen en dat het niet gelijk een heel intensief programma is. Dus ik had gelijk het idee dat ik de online training moest doen! Te gek!”

Jikkie: “Ik heb de smaak helemaal te pakken. Door jouw online training heb ik in mijn groep gepraat over wat je eigenlijk allemaal moet plannen.⁠ Er kwamen veel ideeën bovendrijven. Ik kon zo direct oefenen als nieuwsgierige onderzoeker. ⁠ Ik merk dat ik het echt superleuk vind om te doen en ben aangenaam verrast met de reacties van de kinderen. Eigenlijk zorgt deze aanpak ook voor ontspanning bij jou als leerkracht! ⁠De oplossing hoeft nu niet meer door mij aangedragen te worden, best fijn!”⁠

Na het volgen van de online training:

Samenvattend is dit wat je krijgt:

Totale waarde:
Tijdelijk investeer je geen €745,-
maar slechts…  297,-

Ellis: “Ik twijfelde van tevoren of ik wel voldoende tijd zou hebben om de training te volgen. Het was erg druk op school. Uiteindelijk toch ingestapt in de online training en dat was een goede beslissing. Je kan de training in eigen tempo volgen en alles is direct toepasbaar in de klas!”

Mariken: “De training leren leren is een hele waardevolle training voor docenten die hun leerlingen willen leren leren. De training gaat in op diverse onderwerpen en Laura geeft nuttige informatie op een hele enthousiaste manier. Een fijne afwisseling van theorie en praktijk! Echt een aanrader!”

Praktische informatie:

Direct starten

Na aanmelding kun je meteen beginnen. Je behoudt de rest van je leven toegang tot de online training.

Waar?

Volg de online training online via de Leerlab Academie. Je hebt alleen internetverbinding nodig.

Voor wie?

De online training is geschikt voor alle onderwijsprofessionals die je maar kan bedenken: Docenten (PO, VO, MBO, HBO), coaches, Intern begeleiders, RT-ers, LOB-ers, etc.

Kan ik vragen stellen?

Inhoudelijke vragen kan je stellen via de besloten Facebook groep. De technische vragen kan je kwijt bij [email protected]

Hoeveel tijd kost het me?

Per deelnemer is het verschillend hoeveel tijd het kost. De ene deelnemer doet elke week een half uur, terwijl een andere deelnemer in de vakantie een aantal momenten blokt.

Wanneer kan ik starten?

We doen ons best je na je aankoop zo snel mogelijk te voorzien van een account met toegang tot de Online training. Heb je de uitnodiging niet ontvangen? Check dan ook even je spambox

Marleen
Ellis Damen
Kim

Laura – Drenthe College

“Ik ben weer écht les gaan geven. Dank daarvoor! Ik had het erg gemist! Ik geef mijn gesprekken én mijn lessen veel bewuster vorm. Letten op verandertaal is magisch!”

Scroll naar boven