Over ‘t Leerlab

Alle leerlingen leren leren en plannen, daar gaan we voor! Als onderwijsadviseur en voormalig leerkracht in het basisonderwijs, weet ik (Laura) als geen ander wat er zich dagelijks in een klas afspeelt. Dat is de reden voor mij geweest om ’t Leerlab op de richten en me volop in te gaan zetten om leren, plannen en motiveren leidend te maken in het basisaanbod op elke school! Met die basisvaardigheden kunnen leerlingen groeien in alle vakken en zorgen we tegelijkertijd voor een stabiele basis voor een toekomstige studie en carrière.

Samen maken we het onderwijs in Nederland en België beter

Bij ’t Leerlab zijn we het er allemaal over eens: de basis moet goed zijn. Een goede manier om te leren en plannen zorgt ervoor dat kinderen meer plezier hebben, zekerder worden en beter in staat zijn de lesstof op te slaan. Wij weten hoe je hen leert leren en plannen, en bovenal hoe je ze motiveert! Wij geven advies en ontwikkelen tools waarmee jij jouw leerlingen leert plannen en leren, want alleen samen met jou kunnen we het onderwijs verbeteren!

 

Luister de laatste podcast van ‘t Leerlab!

Tips waarmee jij direct aan de slag kunt? Die geef ik je in de podcast. Luister hiernaast de laatste podcast via Spotify of zoek ‘t Leerlab op jouw favoriete podcast app.

‘t Leerlab op Spotify