Over ‘t Leerlab

Alle leerlingen leren leren en plannen, dat is onze missie! Als onderwijsadviseur en voormalig leerkracht, weet oprichter Laura als geen ander wat er zich dagelijks in een klas afspeelt. Dat is de reden dat ’t Leerlab is opgericht door Laura: alles om leren, plannen en motiveren leidend te maken in het basisaanbod op elke school! Met die basisvaardigheden kunnen leerlingen groeien in alle vakken en zorgen we tegelijkertijd voor een stabiele basis. Leren leren en plannen zijn vaardigheden die we leerlingen moeten aanleren. Deze ontwikkelen niet spontaan.

Samen maken we het onderwijs in Nederland en België beter

Bij ’t Leerlab zijn we het er allemaal over eens: de basis moet goed zijn. Een goede manier om te leren en plannen zorgt ervoor dat kinderen meer plezier hebben, zekerder worden en beter in staat zijn de lesstof op te slaan. Wij weten hoe je hen effectief leert leren en plannen, en hoe je ze motiveert! Wij geven advies en ontwikkelen tools waarmee jij jouw leerlingen leert plannen en leren, want alleen samen met jou kunnen we het onderwijs verbeteren!

Maak kennis met ons team

Laura

Trotse eigenaar van ‘t Leerlab en een echte leer- en planexpert. Heb je vraag over motivatie, leren leren of plannen? Kom maar op!  Stuur je een mailtje naar laura@tleerlab.nl

Rianne

Ik weet alles van ‘t Leerlab en beantwoord graag al je vragen (support@tleerlab.nl). Stuur een mail of app me gerust via 06-45 585 196.

Aleida

Heb je een inkijkexemplaar besteld? Dan stuur ik hem jouw kant op.

Luister de laatste podcast van ‘t Leerlab!

Tips waarmee jij direct aan de slag kunt? Die geef ik je in de podcast. Luister hiernaast de laatste podcast via Spotify of zoek ‘t Leerlab op jouw favoriete podcast app.

‘t Leerlab op Spotify

‘t Leerlab werkt samen!