Stop met Groepjes om te leren leren & plannen

Ik begrijp dat dit een dubbele boodschap is, want scholen die in groepjes aan de slag gaan met leren leren en plannen zijn toch goed bezig? Jij zegt toch altijd Laura: Leren leren en plannen hoort in het onderwijs? Dat moeten onze leerlingen aanleren?

Ja, dat klopt. Daar ben ik het ook helemaal mee eens, maar dit moet niet buiten de klas, in kleine groepjes. Dit moet en is belangrijk voor de hele klas. Voor alle leerlingen en studenten.

Hoe dit precies zit en waarom het zo belangrijk is? Dat hoor je in deze aflevering!

Wil je nog meer inspiratie? Meld je dan aan voor mijn Gratis Masterclass. In deze masterclass deel ik de 4 stappen die ik heb gezet, zodat mijn leerlingen wel wat gingen doen met m’n tips. Klik op de button hieronder en schrijf je gratis in.

Schrijf je gratis in voor mijn masterclass