Hoe je je leerlingen helpt bij het krijgen van meer concentratie

Hebben jouw leerlingen ook last van concentratieproblemen? Steeds vaker hoor ik dat leerlingen zich niet of slecht kunnen concentreren. Best logisch, met alle afleidingen van tegenwoordig. Daarom is het belangrijk om technieken aan te leren die hun kunnen helpen bij meer focus en concentratie. In deze aflevering leg ik je alles uit over de Pomodoro-techniek. Wat is het? Hoe werkt deze techniek? Waarom werkt deze techniek? En ik deel de drie gouden regels waaraan je je moet houden, zodat de Pomodoro-techniek echt werkt.

Wil je nog meer inspiratie? Meld je dan aan voor mijn Gratis Masterclass. Tijdens deze masterclass ontdek jij hoe je je leerlingen gemotiveerd én in beweging krijgt. Klik op de button hieronder en schrijf je gratis in.

Schrijf je gratis in voor mijn masterclass