In 5 praktische en concrete stappen leer jij je leerlingen effectief leren!

Speciaal voor leerkrachten, docenten, coaches, begeleiders, eigenlijk alle onderwijsprofessionals die hun leerlingen en studenten willen leren leren en plannen!

Wat ontdek je in deze Gratis Masterclass?

  • Ik leg je uit hoe je leerlingen in beweging brengt!
  • Je ontdekt hoe je leerlingen gemotiveerd krijgt!
  • Ik deel de 5 stappen die ik heb gezet bij mijn leerlingen.
  • Je ontvang praktische werkvormen voor in je klas/begeleiding.

“Ik vind echt massa’s veel theorieën en inspiratie, maar aan concreet materiaal en aanpak ontbreekt het me soms. Sinds ik de gratis Masterclass van ‘t Leerlab heb gevolgd, heb ik concrete voorbeelden, werkvormen en werkbladen die ik in mijn les kan inzetten. De leerlingen leren beter en zijn positiever. Ik kan weer echt genieten van mijn leerlingen. Het werkt als een spiegel: wat je geeft, ontvang je weer terug. Het is toch fantastisch als leerlingen je na afloop bedanken voor een mooie les!”
Jolanda

Ben jij klaar met aanmodderen en urenlang zoeken op internet?

Meld je gratis aan voor de Masterclass!