Het Studielab: leren leren en plannen in de praktijk

Volg jij 1 op 1 coaching door ‘t Leerlab, maar loop je thuis vast in jouw nieuwe manier van leren en plannen? Dan is het Studielab iets voor jou! Het is dé plek waar je lekker zelfstandig werkt en tegelijkertijd de aanwezige coach altijd om hulp kunt vragen. Je kunt het Studielab in Groningen één tot vijf keer per week bezoeken.

 

In kleine stappen effectief werken, leren en plannen

Aan de slag gaan in het Studielab levert je veel op:

  • Je wordt direct geholpen als je vastloopt
  • Je leert jezelf te motiveren
  • Je leert, plant en werkt op de voor jou beste manier
  • Je krijgt meer plezier in leren en plannen
  • Je krijgt meer zelfvertrouwen
  • Je houdt het toepassen van wat je leert langer vol

 

In het Studielab pas je direct toe wat je leert

Tijdens de 1 op 1 coaching leer je in kleine stappen een effectieve manier van werken, leren en plannen aan. Zo’n nieuwe manier van werken is wennen. Het is logisch dat wanneer je jouw huiswerk doet soms niet meer weet waar je moet beginnen, hoe je het beste leert of plant. Juist daarom is een plek in het Studielab zo fijn; er is altijd een coach beschikbaar die je helpt met al jouw vragen. Door te blijven oefenen, word je steeds beter in wat je doet en wordt school steeds makkelijker én leuker.

Wiep, moeder van Lizelotte
“Lizelotte vond het lastig om zichzelf aan het werk te zetten. Ze zag altijd ‘een grote berg’ en wist niet waar te beginnen. Dankzij de positieve coaching van ‘t Leerlab ervaart Lizelotte meer rust, heeft ze meer vrije tijd en haalt ze betere cijfers.”
Ouders van Nathan
“Wij geven ‘t Leerlab en het Studielab een dikke 9! Nathan ervaart veel meer rust tijdens het plannen en scoort betere cijfers! We zien wat het met Nathan doet en worden er heel blij van.”

Studielab van ‘t Leerlab in Groningen

Het Studielab van ‘t Leerlab vind je in Groningen op onderstaande locatie.

Groningen
Laan Corpus den Hoorn 108
9728 JR Groningen

 

Tarieven

Je kunt het Studielab één tot vijf keer per week bezoeken en betaalt daarvoor een vast bedrag per maand. Hiervoor gelden de onderstaande tarieven:
1, 2 of 3 dagen: 280 euro per maand
4 of 5 dagen: 330 euro per maand